;(

Min fina fina T har inte alls varit på humör idag ;( lyssnat jätte dåligt & varit arg.
Jag tror hon är nervös inför lillebrors ankomst och hon tycker nog att det är jobbigt att han är sen.
 
Hon kröp upp i mitt knä förut och sa att hon hade ont i magen och var ledsen.
Hon va ledsen för att hon inte kommer att få vara med mig när jag ligger på sjukhus hon kommer sakna mig så mycket sa hon.
 
Jag förstår henne fullt ut att hon är nere då hon så länge har väntat på att äntligen få bli storasyster och så kommer han inte och hon bara väntar och väntar, men nu är det endast 1 vecka kvar tills jag blir igångsatt så nu ser man ett slut på denna långa resan..
 
T`s bästa kompis M fyller 5 år i morgon och jag skämtade och sa att då passar nog lilebror på att komma så dom får dela födelsedag och då blev T på lite bättre humör och skrattade glatt :D
 
Nä nu ska jag ta min tunga kropp och försöka sova lite...
 
(Bebis trycker på lite och jag har lite molande värk)
 
 
 
 

Minst lika seg som sin syster!

 
V 42 idag då!!
 
Precis som rubriken lyder, lillebror kan inte heller passa tider Bf+8 idag och inga tecken på vilja komma ut heller :(
Han har lurat mig 3 gånger med värkar på natten som sedan avtagit så nu har jag gett upp, han kommer när han är redo.
Väntan har inte alls varit lika jobbig som den var när jag väntade T då kändes varje dag som jag gick över som en evighet ensålänge så tycker jag dagarna flytit på bra, klart det är segt att vänta och man längtar efter han i magen men det känns på något sätt ok endå.
 
Sista besöket hos bm avklarat i måndags alla värden och så va bra som vanligt :D Han har det toppen bra i magen så inte konstigt att han stannar där ;) 
 
Har fått ett datum för igångsättning :( (11 April) väntar bara på att Bm ska ringa och ge mej en tid men hon trodde det skulle bli runt kl 8. Hoppas verkligen att jag slipper både igångsättning & att gå över 15 dagar.
 
T längtar som bara den efter lillebror, hon börjar tycka att det är jobbigt att vänta nu, så typiskt att hon har påsklov och att J varit ledig en vecka (Började jobba igår igen) då ingen lillebror anlänt hade ju varit toppen när vi alla varit lediga tillsammans.. 
 
Men idag jobbar syster M sista dagen på 1 vecka så hon hinner förhoppningsvis mysa massor med oss :D 
J får ju sina 10 dagar och T får mer än gärna  vara hemma några extra dagar i från förskolan.
 
Inte ens appen orkar räkna rätt längre ;P
 
 
 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0